Radio

Omroep Brabant had lucht gekregen van mijn Indowees-blog. “Via wat doorklikken kwam ik uit bij jou. En een telefoonnummer,” aldus de man aan de telefoon wiens naam ik niet had verstaan. “Ik bel je over het verhaal van Victor en zijn zusje. En Lia en Coby uit Bergen op Zoom.” Dat ik Victors echte zusje niet was, moest ik nog wel even uitleggen. Verbaasd was hij eveneens toen bleek dat hij ‘het zusje’ zelf aan de telefoon had. Vermoedelijk dacht hij dat ik gewoon iemand was die blogs schreef over andere geadopteerden, haha.

Enfin, Lia en Coby moest hij hebben. Zij wonen tenslotte in Brabant, niet Victor en ik. Het valt me vooralsnog op, dat de media in Brabant (én in het noorden) sowieso een stuk actiever zijn dan in de regio waar ik woon. Wat dit verhaal betreft. Ach, het is allang goed. Zo helder als Victor en Lia dat deden, had ik ons verhaal nooit kunnen vertellen. Althans, niet verbaal. Laat mij maar lekker schrijven.

UITZENDING TERUGLUISTEREN
Hier is de radio-uitzending te horen waarin Lia wordt geïnterviewd (het begint op 23:50). Met als inleiding (audio uit) mijn filmpje van gisteren.

Related posts

Leave a Comment